Національна асоціація Адвокатів України

До уваги адвокатів!

Національною асоціацією адвокатів України (Комітетом підвищення професійної кваліфікації адвокатів при Національній асоціації адвокатів України) спільно з Радою Європи в рамках проекту Ради Європи в рамках проекту «Стамбульська конвенція: інструмент для посилення боротьби з насильством стосовно жінок та домашнім насильством в Україні» буде проведено тренінг для правників з питань надання правничої допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства стосовно жінок.

Тренінг відбудеться: 18 травня 2019 року, м. Хмельницький (адреса уточнюється, буде повідомлена додатково).

Кількість учасників: 30 адвокатів, які будуть визначені за інформацією, що буде подана у реєстраційній формі.

Попередня реєстрація за гул – формою обов’язкова.

Форма заповнюється і надсилається за посиланням:

https://forms.gle/ptADbsKcgoVtx92A7

В рамках тренінгу будуть висвітлені юридичні аспекти допомоги жертвам насильства.

Учасники вивчатимуть міжнародні стандарти захисту, детально розберуть всі зміни національного законодавства, оглядово проаналізують практику ЄСПЛ і Комітету з ліквідації та дискримінації по відношенню до жінок, детально розберуть питання доказової бази, експертиз, а також набудуть процесуальні, психологічні та педагогічні компетентності по результату навчання.

Навчання буде здійснюватися на безоплатній основі.

До участі у заході запрошуються адвокати Хмельницької та інших областей України. Проектом буде забезпечено проживання та компенсацію вартості проїзду 5 особам (в межах 1500 грн. за наявності оригіналів квитків в обидві сторони, окрім вартості проїзду в СВ та квитків на літак, а також вартості бензину).

Адвокати-учасники тренінгу отримають сертифікати про підвищення кваліфікації Національної асоціації адвокатів України.

Всі учасники тренінгу, які пройдуть навчання згідно вказаного курсу та після участі у другому очному тренінгу, отримають сертифікат Ради Європи відповідно до результатів проходження навчання.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.