Національна асоціація Адвокатів України

До уваги адвокатів!

Реєстрацію завершено!

10 листопада 2018 року для адвокатів Хмельниччини на базі Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС відбудеться практикум з питань сучасних можливостей призначення та проведення судових експертиз для фізичних та юридичних осіб.

Практикум присвячений висвітленню можливостей, особливостей призначення та проведення судових експертиз як до Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС так і до інших підрозділів Експертної служби МВС України та обговоренню практичних особливостей проведення психологічних, товарознавчих, економічних та інших видів судових експертиз та експертних досліджень.

Організатори: Хмельницький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС, Рада адвокатів Хмельницької області.

Кількість учасників: до 50 осіб.

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Молодіжна, 12 (навчальний клас кабінет 205 адміністративного приміщення ІІ поверх Хмельницького НДЕКЦ МВС).

Початок реєстрації учасників: 09.00 год.

Початок роботи практикуму: 09.30 год.

Реєстрація на участь у практикумі  за телефоном: (0382) 63-00-60

Відповідальна особа: Басіста Наталія Юріївна

Теми (Спікери завідувачі відділів та секторів Центру):

  1. Правові аспекти щодо судово-експертного забезпечення з надання платних послуг фізичним та юридичним особам (Постанова Кабінету Міністрів України № 1098).
  2. Можливості Експертної служби та Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС при проведенні почеркознавчої експертизи; технічної експертизи документів; судово-психологічної експертизи; судово-фототехнічної експертизи; комп`ютерно-технічної експертизи; судово-автотехнічної експертизи; судово-економічної експертизи; судово-бухгалтерської експертизи; будівельно-технічної експертизи; судово-товарознавчої експертизи та інші видів судових експертиз.
  3. Особливості офіційного документообігу (діловодства) при призначенні та проведенні судових експертиз та експертних досліджень.

Формат практикуму: висвітлення умов та специфіки роботи структурних підрозділів Хмельницького НДЕКЦ МВС та обговорення з керівниками профільних підрозділів практичних особливостей призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень.

План роботи практикуму:

  1. Загальні збори. Висвітлення сучасних можливостей Хмельницького НДЕКЦ МВС та перспектив розвитку (9.30-10.30).
  2. Обговорення практичних особливостей порядку призначення та проведення судових  експертиз у формі питання-відповіді  (10.30-11.30).
  3. Екскурсія по Хмельницькому НДЕКЦ МВС (11.30 – 12.30).


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.