Національна асоціація Адвокатів України

Шановні колеги!

Рада адвокатів Хмельницької області повідомляє про форум з кримінального права у Львові. За повідомленням організаторів 10 адвокатів з Хмельницького, які перші направлять заявки, зможуть прийняти участь у форумі за ціною 500грн.

19 жовтня 2018 в м. Львів Асоціація адвокатів України проводитиме Форум ААУ з кримінального права та процесу Lviv Criminal Law Forum.
Lviv Criminal Law Forum планує зібрати понад 200 учасників і найголовніше – під час заходу будуть розкриті найбільш гострі та актуальні питання у практиці кримінального права і процесу.
Участь у заході візьмуть: адвокати, судді, представники правоохоронних органів, міжнародні експерти та науковці, мають можливість поділитись професійним досвідом на одному майданчику, який створено Асоціацією Адвокатів України.

Метою Форуму є створення майданчика для професійного спілкування, обміну знаннями, досвідом, ідеями та ініціативами, а також для поглиблення знань та навичок.

Враховуючи актуальність тем, які виносяться на розгляд, важливість проведення даного заходу, Асоціація адвокатів України пропонує РА Хмельницької області підтримати дану подію проінформувавши адвокатів про захід та розмістивши інформацію на сайті.

В свою чергу, ми готові надати 10 адвокатам Хмельницької області можливість прийняти участь у Форумі за спеціальною ціною – 500 грн.

Що на Вас чекає?
– Цікава програма. Public Interview за участі суддів, представників правоохоронних органів та адвокатів.
– Обговорення актуальних проблем КПК.
– Legal Practice.
– Розгляд attorney notes. Що може стати в нагоді адвокату під час захисту клієнта?
– Майстер-класи, квести та участь спеціальних гостей.
Сподіваємось, що Вас зацікавить дана подія та наша пропозиція.


Анонс


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.