Національна асоціація Адвокатів України

До уваги адвокатів!

17 грудня 2016 року о 10:00  годині  проводиться Конференція адвокатів  Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 8 (1-й лекційний зал ХУУП).

Реєстрація делегатів Конференції  здійснюється  з 9:00 год. до 9 год.  50 хв. при пред’явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи іншого документа, що посвідчує його особу.

Питання, що вносяться до порядку денного Конференції:

  • Розгляд та затвердження звітів Ради адвокатів Хмельницької області,  Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Хмельницької області, представників  адвокатів Хмельницької області в РАУ та у ВКДКА  за 2016 рік.
  • Розгляд та затвердження висновків ревізійної комісії адвокатів Хмельницької області за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Ради адвокатів  та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури  Хмельницької області за період з 1 листопада 2015 року по 31 грудня 2015 року.
  • Внесення змін та доповнень до Кошторису Ради адвокатів Хмельницької області на 2016 рік.
  • Затвердження кошторисів та штатних розкладів Ради адвокатів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Хмельницької області на 2017 рік.
  • Обрання членів кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Хмельницької області та голови Ревізійної комісії адвокатів Хмельницької області.

Список делегатів Конференції адвокатів Хмельницької області, яка проводиться 17.12.2016р.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.