Національна асоціація Адвокатів України

Хмельницький міськрайонний суд визначив конкретних осіб які, за зверненням адвоката чи помічника адвоката, який подає документи до суду, проставлятимуть на наданій копії відповідну відмітку про прийняття документа.

22 лютого 2023 року відбулася робоча зустріч голови Ради адвокатів Хмельницької області Наталії Вагіної з головою Хмельницького міськрайонного суду Тетяною Бацуцою та керівником апарату суду Світланою Димчук.

Мета зустрічі – вирішення певних питань забезпечення захисту професійних прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності за зверненнями адвокатів Хмельниччини до ради адвокатів регіону.

За результатами розгляду питання щодо недопущення порушень працівниками канцелярії Хмельницького міськрайонного суду порядку прийому та реєстрації вхідної кореспонденції, головою суду визначено конкретних осіб (керівник апарату суду Димчук Світлана Іванівна, а за її відсутності, заступник керівника апарату суду Басаман Тетяна Ігорівна) які, за зверненням адвоката чи помічника адвоката, який подає документи до суду, проставлятимуть на наданій копії відповідну відмітку про прийняття документа.

Сторони також узгодили алгоритми дій з інших питань дотримання професійних прав адвокатів при їх взаємодії з судом.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.