Національна асоціація Адвокатів України

25 вересня 2021 року відбулась Конференція адвокатів Хмельницької області.

В Конференції взяло участь 64 делегати, які представляли адвокатів районів та міст Хмельницької області згідно нового адміністративно-територіального поділу.

Відкрила Конференцію адвокатів Хмельницької області, згідно регламенту, Голова Ради адвокатів регіону Наталія Вагіна, якою були внесені пропозиції по обранню голови та секретаря Конференції. Більшістю голосів делегатів головою Коференції адвокатів області обрано адвоката Місяця А.П., секретарем адвоката Кулабіну М.Ю. До складу мандатної комісії, якою було здійснено перевірку повноважень делегатів Конференції та видано мандати для голосування, увійшли адвокати Надія Якимчук, Сергій Пілінський та Володимир Клюка. До складу лічильної комісії делегатами було обрано адвокатів Шамрая Василя, Возняк Алю, Новікова Миколу.

В ході роботи Конференції адвокатів Хмельницької області були розглянуті всі дванадцять питань порядку денного, зокрема,- розгляд та затвердження звітів Ради адвокатів Хмельницької області, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури регіону за 2020-2021 (8 місяців) роки. Делегати заслухали звіти представників адвокатів регіону в Раді адвокатів України та Вищій кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури адвокатів Каденко Оксани та Лучковського Валентина.

Конференцією адвокатів регіону було заслухано та затверджено висновки ревізійної комісії адвокатури Хмельницької області за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Ради адвокатів та Кваліфікаційно–дисциплінарної комісії адвокатури Хмельницької області за період з 01.01.2019 по 01.10.2020.

Делегатами Конференції було проявлено професійну активність в питанні висування кандидатур, голосування та обрання членів органів адвокатського самоврядування.

За результатами голосування, більшістю голосів делегатів до складу Ради адвокатів Хмельницької області обрано адвоката Заболотного Антона та Кулабіну Марину.

Високої довіри працювати в Кваліфікаційнїй палаті КДКА Хмельницької області другій термін було надано адвокатам Оксані Барилюк, Сергію Черевику та Олегу Савінському.

До Ревізійної комісії адвокатури Хмельницької області обрано адвокатів: Юрія Чорного, Божену Кохан, Олійника Владислава.
Вітаємо обраних членів адвокатського самоврядування та бажаємо плідної, професійної праці для розвитку та зміцнення адвокатури Хмельницької області.

Під час Конференції Головою ради адвокатів Хмельницької області була відмічена робота Молодіжного комітету Ради адвокатів регіону, спрямована на об’єднання молодих адвокатів області, взаємодію молодих колег, як в сфері підвищення кваліфікації і професійної підтримки, набуття досвіду, так і в сфері спільних культурних інтересів поза професійним життям. Представник Молодіжного комітету Ради адвокатів Хмельницької області Ольга Задорожна, виступаючи перед делегатами Конференції розповіла про напрямки роботи комітету, плани на майбутнє і запросила всіх адвокатів долучатися до заходів, ініціаторами яких є Молодіжний комітет.

Рада адвокатів Хмельницької області висловлює подяку всім делегатам Конференції за виявлену довіру, взаємоповагу та атмосферу дружньої підтримки, вдячність адвокатам, колегам, які проявляють ініціативу, зацікавленість та приймають участь в роботі органів адвокатського самоврядування для розбудови, розвитку, зміцнення та позитивних змін в спільній професійній організації.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.