Національна асоціація Адвокатів України

До уваги адвокатів! Щодо порядку, розміру та строків сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування у 2021році.

Розмір щорічного внеску адвоката на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування в 2021 році складає 2270 гривні 00 копійок.
Це передбачено рішенням РАУ №123 «Про сплату щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування у 2021році» від 18 грудня 2020 року.
Адвокати сплачують щорічні внески до 31 січня двома платежами згідно наступного розподілу:
на банківські рахунки органів адвокатського самоврядування згідно наступного розподілу:

-70% від встановленого розміру щорічного внеску на поточний рахунок Ради адвокатів Хмельницької області – 1589 гривень;
-30% від встановленого розміру щорічного внеску на поточний рахунок Національної асоціації адвокатів України – 681 гривня.

Звертаємо увагу адвокатів на те, що оплату необхідно здійснювати саме двома платежами на різні рахунки!

До уваги адвокатів, які мають право на звільнення від сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування,- згідно рішення Ради адвокатів України № 22 Про сплату щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування адвокатами окремих категорій від 14.02.2020 року , -рішення про звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування приймається за наявності підтверджуючих документів відповідного статусу заявника:

– радою адвокатів регіону щодо 70% щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування;
– Радою адвокатів України, Національною асоціацією адвокатів України щодо 30% щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування відповідно.

 


Щодо порядку, розміру та строків сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування у 2021

РІШЕННЯ № 22 Про сплату щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування адвокатами окремих категорій:


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.