Національна асоціація Адвокатів України

Молодіжний комітет НААУ – «UNBA NextGen» у Хмельницькій області. Об’єднуймося, щоб стати кращими!

2020-09-04-kom-tet_5f

UNBA NextGen – молодіжний комітет Національної асоціаії адвокатів України, який розпочав свою роботу у червні 2018 року. Метою діяльності Комітету є прогресивний і якісний розвиток адвокатури, кар’єрне зростання молодих правозахисників, установлення сучасних стандартів юридичної професії, узаємодопомога поколінь й інтеграція молоді в роботу адвокатського самоврядування.

Розпорядженням Голови НААУ було створено регіональне представництво UNBA NextGen у Хмельницькій області як дорадчого органу Національної асоціації адвокатів України, що діє на постійній основі.

Регіональними представниками UNBANextGen у Хмельницькій області є: адвокат, виконавчий директор ГО «Подільська правова ліга» Анастасія Площинська та адвокат, керуючий партнер АБ «Ольги Задорожної» Ольга Задорожна.

UNBANextGen у Хмельницькій області – це адвокатське співтовариство, спрямоване на створення й підтримку дружнього молодіжного середовища, комунікаційна платформа для навчання, обміну досвідом, професійного спілкування, а також формування спільноти однодумців із метою підвищення кваліфікації правозахисників та утвердження адвокатської діяльності.

Головне завдання роботи Комітету полягає в тому, щоб допомогти молодим правникам, які щойно прийшли у професію, максимально комфортно до неї адаптуватися, успішно й легко започаткувати власну юридичну практику, напрацювати клієнтську базу, брати активну участь у роботі адвокатського самоврядування, відчувати себе частиною професійної організації та знати, куди звернутися за допомогою й порадою старших колег.

Учасниками Комітету є адвокати, які поділяють цінності НААУ та прагнуть бути ефективними лідерами у професійній спільноті, агентами змін у суспільстві.

Наша ціль – об’єднати і підтримати молодих правозахисників. Ми хочемо, щоб нове покоління адвокатів було кращим і знало більше. Наша ідея – краща версія адвокатури, краща версія нас самих.

Молоді адвокати Хмельниччини, якщо Ви активні, амбіційні, маєте власне бачення та ідеї щодо вдосконалення свого покликання, є свідомими та відповідальними лідерами у професії, готові учитися новому, ділитися досвідом, а також розділяєте цілі і цінності Комітету, то ласкаво просимо в Команду.

Долучитися може кожен адвокат або помічник адвоката, унесений до Єдиного реєстру адвокатів України (віком до 40 років) шляхом заповнення електронної анкети за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1giMzq7pZK–mRLMYPyY4roEZPr28zFPkRhptCxAxlow/viewform?fbclid=IwAR3JEVl9Lfe2foReAyIIe0l5BmpPKY1PybIbA8yZotO2pDDsvk9nqCSXTUw&edit_requested=true.

Із питань вступу до Комітету та участі в наших заходах просимо звертатися за телефонами +38(096)7450516, +38(097)5696003. Будемо раді кожному!

І пам’ятаймо – зміни починаються з кожного!

Текст підготовлений регіональними представниками UNBA NextGen у Хмельницькій області: Анастасією Площинською та Ольгою Задорожною.

Фото надано командою координатора комітетів НААУ.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.