Національна асоціація Адвокатів України

До уваги адвокатів!

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області запрошує фахівця на посаду начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів.

Завдання та обов’язки:

здійснення моніторингу дотримання адвокатами стандартів якості надання безоплатної правової допомоги; забезпечення організації підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, та працівників підпорядкованих місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги; узагальнення, аналіз та поширення кращих практик адвокатської діяльності та прикладів успішного захисту; аналіз рівня задоволеності суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу якістю надання такої допомоги та інші.

Вимоги до претендентів:

· вища юридична освіта не нижче другого (магістерського) рівня;
· право на заняття адвокатською діяльністю та стаж активної адвокатської діяльності не менше трьох років;
· протягом трьох останніх років не притягувалася як адвокат до дисциплінарної відповідальності;
· не входить до складу дисциплінарної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури або комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги.

Резюме надсилайте на електрону пошту org.khmelnytskyi@legalaid.gov.ua. Претендентів також чекаємо за адресою: вул. Свободи, 70, офіс 222, м. Хмельницький, 29000; тел. 720-169. З собою мати резюме.


Рада адвокатів Хмельницької області © 2015.